RATSASTUSKOULU


Enjalan Talli on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu ja vakiotuntiratsastajana sinulla tulee olla Green Card tai jonkin ratsastusseuran jäsenyys. Tällä tavoin varmistamme vakuutusturvasi. Ratsastuskoulullamme toimii oma aktiivinen seura Enjalan ratsastajat. Jäseneksi voi liittyä osoitteessa www.enjalanratsastajat.com . Sieltä löydät myös paljon tietoa seurasta ja sen toiminnasta. Green Card on tarkoitettu henkilöille, jotka ratsastavat liiton jäsen tallissa eivätkä kuulu seuraan. Voit ostaa ja saat lisätietoja Green Cardista osoitteesta www.ratsastus.fi/greencard.

Tallin- ja tuntienpidosta vastaa tallinomistaja, ratsastuksenopettaja Jonna Enjala.

Enjalan Talli tarjoaa ratsastustunteja kaikenikäisille. Alkeiskurssille osallistumisen alaikäraja on 7-vuotta, mutta sitäkin nuoremmat pääsevät tutustumaan ratsastukseen talutusratsastuksessa.
Tunteja on maanantaista lauantaihin, sunnuntai on hevosten lepopäivä. Talli tarjoaa niin yleisryhmiä, kuin koulu-tai esteratsastukseen painottuvia tunteja, sekä valmennusryhmiä. Normaalien ryhmien lisäksi voi ratsastaa pienryhmä-tai yksityistunneilla. Maastoratsastus kuuluu kaikkien ryhmien tuntisuunnitelmaan, mutta koulupainoitteiset ryhmät eivät hyppää esteitä lainkaan.

Hevoskärpäsen puraisemat voivat saada tallilta myös hoitohevosen. Talli järjestää aktiivisesti hoito-ja muita hevosten hyvinvointiin ja ratsastukseen liittyviä kursseja ja ratsastusseura Enra Ry järjestää kilpailuja ja muita aktiviteetteja hevosten parissa.

Tallin mailla kulkee maastorata, joten myös aloittelijoiden on turvallista käydä maastossa. Kokeneemmat ratsastajat pääsevät maastoradalla nauttimaan vauhdin hurmasta ja hyppäämään maastoesteitä.
Reilun kokoinen maneesi, ulkokentän lisäksi, mahdollistaa tehokkaan harjoittelun ympäri vuoden. Maneesia ja kahviotilaa vuokrataan myös tallin ulkopuolisiin tapahtumiin.

Talvisin tunneilla ei ole pakkasrajaa. Jos pakkasta on -15 tai enemmän, maneesia lämmitetään.
Mikäli laiterikko, myrsky tms. "force majeure" -syyn vuoksi tunnit joudutaan perumaan, ilmoitetaan siitä henkilökohtaisesti. Huolehdithan että tallilla on ajantasaiset yhteystietosi.

Talli on avoinna

MA - PE klo 15 - 21
LA klo 8 - 15

SU suljettu


Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan talliin ja hevosiin aukioloaikoina.
Aukioloaikojen ulkopuolella talli ja tallialue on rauhoitettu hevosten vapaa-ajalle.
Turvallisuusohjeet ja tallin säännöt löydät tallista ilmoitustaululta.
Katso myös näiltä sivuilta ohjeita ratsastajille ja tallilla vieraileville.

Tervetuloa!

Puhelinpäivystys MA - PE klo 14-15
puhelin: 040-514 3545

Tuntiperuutukset viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta tunnista joudumme veloittamaan tunnin hinnan. Äkillisissä sairastapauksissa viimeistään samana päivänä ennen klo 14.00 perutusta tunnista saa korvaustunnin lääkärintodistuksella. Voit perua tuntisi myös tekstiviestillä. Rästitunnin voit varata puhelinpäivystyksestä 040 5143545 ma - pe klo 14-15.00 ja ne tulee käyttää kaudenaikana. Rästejä voi kysellä myös tekstiviestillä. Välttääksemme loppukauden rästi ruuhkan ratsastathan rästituntisi mahdollisimman pian. Voit myös ratsastaa rästisi etukäteen. Mikäli joudut lopettamaan ratsastuksen kesken kauden, laskutetaan jo ratsastetut tunnit irtotuntihinnalla.

Tuntien kuvaukset

Vakiotunti ryhmässä/pienryhmässä: Vakiotunti edellyttää kokokauden ratsastusta. Ryhmät on tasoryhmiä ja kaikilla tunneilla mennään monipuolisesti este-ja kouluratsastusta sekä käydään maastossa. Voit halutessasi valita myös este- tai koulupainotteisen ryhmän. Estepainotteisessa ryhmässä on estetunteja yleisryhmää enemmän ja koulupainotteisessa hypätään harvoin tai ei ollenkaan.

Irtotunti: Satunnainen tunti ryhmässä tai pienryhmässä.

Yksityistunti: Yksityisopetusta haluamallasi aiheella.

Valmennusryhmä: Ratsastajille, jotka haluavat kilpailla myös tallin ulkopuolisissa kilpailuissa.

Ponitalutus: Tutustuminen ratsastukseen. Poni/hevonen ja taluttaja, ei opetusta.

Tenavatunnit: Tenavatunnit ovat ohjattua talutusratsastusta. Kesto 30min. Lauantaisin klo.14 (ennakkoilmoittautumiset)

Alkeiskurssi: Ei vaadi mitään aikaisempaa ratsastuskokemusta. Järjestetään vaihtelevasti, eripituisina kysynnän mukaan.

Kaikille tunneille voi osallistua myös omalla hevosella. Valmennamme ja ratsutamme myös yksityishevosia.

Yhteystiedot:

Enjalan Talli Oy
Laineentie 66
04200 Kerava

Puhelin 040-514 3545
Puhelinpäivystys MA - PE
klo 14 - 15

sähköposti: toimisto@enjalantalli.fi

Y-tunnus 1494369-1